Κόσμος

Μακρόν: Θα έκανα ευχαρίστως το εμβόλιο της AstraZeneca

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε απόψε ότι μετά χαράς θα δεχόταν να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της εταιρείας AstraZeneca.

«Με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca έχει αποδειχθεί», είπε ο πρόεδρος Μακρόν μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους άλλους 26 ηγέτες της ΕΕ.

«Θα έρθει η σειρά μου (σ.σ. για να εμβολιαστεί), αλλά έχω ακόμη καιρό. Αν μου προταθεί αυτό το εμβόλιο, ασφαλώς θα το κάνω», είπε.

Ο Μακρόν προκάλεσε αρνητικά σχόλια στη Βρετανία, όταν φέρεται να δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι «σχεδόν αναποτελεσματικό» για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί ακόμα δύο ομήρων που παρέδωσε στο Ισράηλ η Χαμάς
Ο Ταμίρ Αντάρ, υπαξιωματικός 38 ετών, σκοτώθηκε όταν έγινε στο νότιο Ισραήλ η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023, ενώ ο Άριε Ζαλμάνοβιτς, 85 ετών όταν πέθανε, ήταν αγρότης, εκ των ιδρυτών του κιμπούτς Νιρ Οζ
Όχημα του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρει σορούς ομήρων
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
6