Κόσμος

Συναγερμός λόγω φάρσας στο Ταζ Μαχάλ! Εκκενώθηκε μετά την απειλή για βόμβα

Επεισοδιακά ξεκίνησε η μέρα για τους τουρίστες που βρίσκονταν σήμερα (04.03.2021) στο Ταζ Μαχάλ. Αιτία η διάθεση κάποιου να κάνει φάρσα πως στο μαυσωλείο έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Ο συναγερμός στο Ταζ Μαχάλ σήμανε όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία του Ουτάρ Πραντές και υποστήριξε ότι εκρηκτικός μηχανισμός έχει τοποθετηθεί στο ιστορικό μνημείο και θα ανατιναχθεί άμεσα.

Αμέσως οι υπηρεσίες ασφαλείας άρχισαν να ελέγχουν το χώρο στο Ταζ Μαχάλ, ενώ δόθηκε εντολή στους τουρίστες που βρίσκονταν στο μαυσωλείο του 17ου αιώνα εκείνη την ώρα, να το εκκενώσουν.

Από τους ελέγχους, όμως, βόμβα δεν βρέθηκε και λίγο μετά τις 11:00 το πρωί (ώρα Ινδίας) οι επισκέπτες επέστρεψαν στο εσωτερικό του Ταζ Μαχάλ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστική ομολογία 62χρονης στην Ιταλία για τη δολοφονία του γιου της με τη βοήθεια της συντρόφου του - Τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν
Μητέρα και νύφη σκότωσαν τον Αλεσάντρο Βενιέ, τον τεμάχισαν και έκρυψαν το σώμα του σε ένα βαρέλι γεμάτο με ασβέστη – Ένα έγκλημα προμελετημένο, εκτελεσμένο... και ομολογημένο
Το θύμα την δολοφονίας, Αλεσάντρο Βενιέ