Media

Η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογείται: “Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος, απόλυτος συνεργάτης”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και το περιστατικό βίας που έχει βιώσει στο θέατρο από γυναίκα μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα στο Καλύτερα Δεν Γίνεται.

«Ειδικά ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός, ίσως και απόλυτος πολλές φορές», είπε η ηθοποιός.

Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί και η ίδια bullying στο θέατρο, μάλιστα, ήταν από γυναίκα ηθοποιό.

«Θυμήθηκα ένα περιστατικό, το οποίο μπορώ να το κατατάξω στην κατηγορία bullying που μου έχει συμβεί. Θεωρώ ότι ο τρόπος που το αντιμετώπισα έκανε καλό σε όλον τον θίασο. Ήταν κακή συμπεριφορά γυναίκας προς εμένα. Δεν είναι εύκολο και μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι δεν αντιδρούν άμεσα.

Έχει συμβεί να φύγω και από πρόβες όταν ξεκίνησα. Μου ύψωσαν τη φωνή και είπα ότι δεν μου έχει υψώσει τη φωνή ούτε ο πατέρας μου και έφυγα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι η «πρωινατζού», νιώθω αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την Καρυστιανού
«Είχα δύο προσεγγίσεις για την τηλεόραση, ακριβώς επειδή δεν είναι δεδομένη η θέση του ευρωβουλευτή, θα ξαναέκανα τηλεόραση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη