Κόσμος

Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα: Τρικυμία στο Παλάτι ή όχι; Η Βασίλισσα δεν θα δει την συνέντευξη

Με κάθε τρόπο προσπαθεί το Παλάτι του Μπάκινγχαμ να υποβαθμίσει την αξία της συνέντευξης που θα προβληθεί απόψε, της πιο πολυσυζητημένης συνέντευξης των τελευταίων ημερών που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα.

Η συνέντευξη για την οποία μας έχουν προϊδεάσει από το CBS, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στα όσα έζησαν μέχρι να φύγουν από την Βρετανία και ειδικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Click4More Μαρτύριο της σταγόνας για το Παλάτι η πολυσυζητημένη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα (video)

Αυτή δεν είναι η μόνη τρικυμία που έχει ζήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ στις άπειρες δεκαετίες της βασιλείας της. Και όπως λένε αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο οπότε ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. 

Την δίωρη συνέντευξη η Βασίλισσα δεν θα την δει την ώρα της προβολής της. Θα την ενημερώσουν οι βοηθοί της οι οποίοι θα ξενυχτήσουν για να της πουν τι ειπώθηκε την ώρα που θα παίρνει το πρωινό της.

Λένε μάλιστα από το Παλάτι ότι οι Βρετανοί πολίτες έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν όπως το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, αλλά και το πως πηγαίνει η υγεία του Πρίγκιπα Φίλιππου.

«Την Δευτέρα, οι περισσότεροι βρετανοί θα σκέφτονται την επιστροφή των παιδιών τους στο σχολείο, τον εμβολιασμό τους και το μόνο που ενδιαφέρει το Παλάτι είναι η έξοδος από το νοσοκομείο του Φίλιππου», είπε άνθρωπος μέσα από το Μπάκινγχαμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης