Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

NBA: Διπλός «πόνος» για τους Λέικερς – Ήττα και βαρύ διάστρεμμα ο Λεμπρόν Τζέιμς (video)

NBA: Διπλός «πόνος» για τους Λέικερς – Ήττα και βαρύ διάστρεμμα ο Λεμπρόν Τζέιμς (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο τραυματισμός του Λεμπρόν Τζέιμς επισκίασε τα ματς του ΝΒΑ και «πόνεσε» τους Λος Άντζελες Λέικερς ακόμα περισσότερο κι από την ήττα από τους Ατλκάντα Χοκς. Άνετες επικρατήσεις για Σίξερς και Κλίπες.

Περισσότερο και από την ήττα (99-94) που γνώρισαν οι Λος Άντζελες Λέικερς από τους Χοκς, που έφτασαν τις οκτώ νίκες σερί, οι πρωταθλητές «πόνεσαν» από τον τραυματισμό του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» ππέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ,ετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Σόλομονο Χιλ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αναμέτρηση και τον χρόνο απουσίας του να μην έχει οριστεί ακόαμ τη στιγμή που οι «λιμάνθρωποι» έχουν εκτός και τον Άντονι Ντέιβις.

Μοντρέζλ Χάρελ με 23 και Ντένις Σρούντερ με 16 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις, Τζον Κόλινς με double double (27 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και Ντανίλο Γκαλινάρι (18 πόντοι), οι κορυφαίοι των νικητών.

Σημαντική νίκη (111-103) για τους Γκρίζλις στο Μέμφις επί των Ουόριορς, που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Στεφ Κάρι. Double double για τους Γκρίζλις ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Τζόρνταν Πόουλ κορυφαίος για τους ηττημένους με 26 πόντους.

Χωρίς τους Τζοέλ Εμπίντ και Μπεν Σίμονς, οι Σίξερς κέρδισαν (129-105) τους Κινγκς και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας. Double double για την ομάδα της Φιλαδέλφια ο Τομπάιας Χάρις, με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ, κορυφαίος των Κινγκς ο Μπάντι Χιλντ, με 25 πόντους.

Εύκολη επικράτηση (125-98) για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, επί των Σάρλοτ Χόρνετς, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Πολ Τζορτζ, που έφτασε επίσης σε double double, με 21 πόντους και 10 ασίστ. Στους 21 πόντους…σταμάτησε για τους ηττημένους, ο Μάιλς Μπρίτζες.

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ

Λος Άντζελες Λέικερς – Ατλάντα Χοκς 94-99
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Σακραμέντο ΚΙνγκς 129-105
Μέμφις Γκρίζλις – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 111-103
Μιλγούοκι Μπακς – Σαν Αντόνιο Σπερς 120-113
Λος Άντζελες Κλίπερς – Σάρλοτ Χόρνετς 125-98

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις