Κόσμος

Φωταγωγήθηκε το Συμβουλίου της Ευρώπης για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

H κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με πρωτοβουλία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρέσβη Πάνου Μπεγλίτη και σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του Συμβουλίου, η κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας στις 24 και 25 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης στις ΗΠΑ - «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»
Το βίντεο σηματοδοτεί μια καινοτόμα χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα, που αντιμετωπίζει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία με ένα μείγμα έντονου ενδιαφέροντος και δέους
Το ολόγραμμα του δολοφονημένου Κρίστοφερ Πέλκι
ΗΠΑ και Ευρώπη ετοιμάζουν πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας
Γίνονται ακόμη συζητήσεις σχετικά με το αν θα ανακοινωθεί μονομερής κατάπαυση του πυρός ή αν θα δοθεί σύντομος χρόνος αντίδρασης στη Ρωσία, όπως και ότι αν αρνηθεί, τότε θα επιβληθούν νέες αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις στη Μόσχα
Στρατιώτης στο Κουρσκ 2