Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 03 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 03 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη Σελήνη να φτάνει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος γίνεσαι πολύ πιο υπεύθυνη απέναντι στις όποιες υποχρεώσεις σου και αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Ο Ερμής περνά σταδιακά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 19, κάνοντας πολύ πιο δυνατή και ισχυρή τη φωνή σου.

Έχεις την τάση να παίρνεις αποφάσεις στα εργασιακά κι αυτό επαναφέρει την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται και προβλέπονται νέες κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της ψυχής σου δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, την ανάγκη ίσως να μείνεις λίγο μόνη, καθώς και την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Μέχρι τις 19/4 εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθησή σου παρά τη λογική και δίνεις προσοχή σε διαφορετικά στοιχεία για να καταλήξεις σε αποφάσεις και συμπεράσματα.

Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τώρα που η επικοινωνία βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι: Η Σελήνη κατευθύνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει σε ρόλο παρατηρητή. Είσαι έτοιμη για μια πρόκληση σε διανοητικό επίπεδο και μάλλον φοβισμένη συναισθηματικά. Με τη μετάβαση του Ερμή στον κοινωνικό σου τομέα οι ιδέες σου είναι καινοτόμες, ασυνήθιστες και προοδευτικές. Έχεις περισσότερη επαφή με φίλους και συνεργάτες και οι συνομιλίες γίνονται πιο εποικοδομητικές.

Μέχρι τις 19/4 έχεις την ευκαιρία μέσα από το διάλογο να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται φέρνοντας στη ζωή σου νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορείς να επωφεληθείς από μια θετική προσέγγιση σχέσεων και επαφών σου. Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όπου και θα παραμείνει έως τις 19/4.

Γίνεσαι πολύ πιο προσεκτική στον τρόπο έκφρασής σου και αισθάνεσαι περισσότερη υπευθυνότητα για αυτά που λες, αλλά και τον τρόπο που τα λες. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις