Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Με Ματίγια και Μήτρογλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Άρης: Με Ματίγια και Μήτρογλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η τελευταία προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Θόδωρου Καρυπίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να μιλάει με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες.

Όσον αφορά την αποστολή, οι Ματίγια και Μήτρογλου είναι και πάλι διαθέσιμοι, ενώ επέστρεψε κι ο Σίλβα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπεναλουάν, Κάτσε και Ιωάννου .

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (04/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ergys Kace, Yohan Benalouane και Νικόλας Ιωάννου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις