Πολιτική

«Γκάφα» Κικίλια – Πώς αποκάλεσε την Κεραμέως (video)

Έναν… μίνι ανασχηματισμό έκανε ο Βασίλης Κικίλιας και μάλιστα όχι απλά άλλαξε «πόστο» στην Νίκη Κεραμέως, αλλά της έδωσε και το… δικό του!

Ο λόγος για το λάθος του υπουργού Υγείας στο ξεκίνημα της ζωντανής ενημέρωσης το απόγευμα της Τετάρτης, 07.04.2021, για τον κορονοϊό. Στην ενημέρωση συμμετείχε κι η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία και ανακοίνωσε το άνοιγμα των λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) σε όλη την Ελλάδα από την προσεχή Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Click4more: Το self test βήμα – βήμα – Δείτε το επίσημο βίντεο

Παίρνοντας, λοιπόν, πρώτος τον λόγο, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε σήμερα μαζί μας την υπουργό Υγείας, την Νίκη την Κεραμέως…».

«Παιδείας, Παιδείας» τον… διόρθωσε η υπουργός με τον Βασίλη Κικίλια να διορθώνει άμεσα.

Δείτε το απόσπασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα
Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας
Αγρότες έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Νίκος Ανδρουλάκης: Το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης για τους αγρότες και το «καρφί» για τον Τσίπρα
«Μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν υπάρχει κοινή κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες, υπάρχουν οράματα, προγράμματα και σχέδια»
Νίκος Ανδρουλάκης