Χωρίς κατηγορία

Τα εμπριμέ πουκάμισα θα φορεθούν και αυτό το καλοκαίρι

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, τον ήλιο να λάμπει και τον υδράργυρο σιγά-σιγά να ανεβαίνει, το όνειρο της τεμπέλικης βραδιάς όπου κάθεσαι έξω στον κήπο με μια μπύρα στο χέρι, το οποίο φαινόταν τόσο μακρινό τον περασμένο μήνα, άρχισε τελικά να μοιάζει εφικτό.

Οι γραβάτες στο γραφείο αρχίζουν να χαλαρώνουν και τα σορτς περιμένουν ανυπόμονα στις ντουλάπες μας για να κάνουν την εμφάνιση τους.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, ήρθε η ώρα να “αγκαλιάσουμε” μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο tailoring, επιλέγοντας ένα πουκάμισο σε κουβανέζικο στυλ.

Αυτό το διχαστικό ένδυμα, το οποίο έχει λάβει αρνητικές κριτικές από πολύ κόσμο, συνεχίζει να είναι τάση και αυτή την σεζόν, και αν το δοκιμάσεις κανείς δεν θα τολμήσει να σας χλευάσει και να σας πει ότι μοιάζετε με τον Τόνι Μόντανα στον “Σημαδεμένο”.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια
Ανίκητη η ακρίβεια στα τρόφιμα γιατί η ΔΕΗ επιδοτεί τις αντλίες θερμότητας ΑΔΜΗΕ: τι ζητούσε, τι πήρε που βρέχει χρήμα το τέλος της Τσάνταλη Ισπανική κυριαρχία στο λάδι η κρουαζιέρα πάει καλά
«Αχτίδα φωτός» για την ακρίβεια στα τρόφιμα Παράθυρο ελπίδας ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην ευρωζώνη θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται...
Farmers' food market stall with variety of organic vegetable. Vendor serving and chating with customers