Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Δεν τους «χ»άλασε ο βαθμός (video)

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Δεν τους «χ»άλασε  ο βαθμός (video)
Intime.gr

Έστω και ένας βαθμός, είναι καλός. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ήρθαν Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ (0-0) στη Ριζούπολη, με τις δυο ομάδες να διατηρούν την απόσταση τους από τον προτελευταίο, Παναιτωλικό (ακολουθεί το ματς της ουραγού, ΑΕΛ, στην έδρα του Ατρομήτου).

Ακόμα έναν βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Superleague έβαλε στο… σακούλι ο ΟΦΗ, που έφερε 0-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ματς για την 3η αγωνιστική των play out της Superleague.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε τους 30 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί ανέβηκαν στους 24 (στο +3 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και στο _4 από την ουραγό, ΑΕΛ, που παίζει στην έδρα του Ατρομήτου).

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε μια πολύ δυνατή εκκίνηση στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας τον ΟΦΗ σε όλες τις γραμμές. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε το ματς χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο (τις δυο τις «έβγαλε» ο Βάτερμαν). Ο ΟΦΗ προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να ρίξει το ρυθμό του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Παρόλα αυτά, δεν είχαμε την ίδια… ροή στη δημιουργία φάσεων. Η μοναδική φάση των Κρητικών ήρθε στο 42’, με το σουτ του Σακόρ να μην βρίσκει στόχο.

Το δεύτερο μέρος είχε μια καλή φάση στα πρώτο του λεπτά (54’) για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Βάτερμαν να διώχνει την προσπάθεια του Μαρκ φερνάντεθ. Οι παίκτες του ΟΦΗ όμως «πάτησαν» καλύτερα στη συνέχεια χωρίς να έχουν όμως κάποια καλή ευκαιρία, δείχνοντας συμβιβασμένοι με το βαθμό. Η τελευταία καλήή στιγμή του ματς ήρθε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 90′, με την κεφαλιά του Ντάουντα να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία των Κρητικών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις