Αθλητικά

Superleague: Στις 12 Μαΐου η απονομή στον Ολυμπιακό, στις 21/8 η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Το διοικητικό συμβούλιο της Superleague συνεδρίασε την Παρασκευή (23/4) και πήρε την απόφαση η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό να γίνει στις 12 Μαΐου.

Οι Πειραιώτες θα σηκώσουν την κούπα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 9η και πρότελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Η απονομή θα είναι, φυσικά, μόνο για τους παίκτες και δεν θα υπάρχει κόσμος.

Αποφασίστηκε ακόμα πως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι ομάδες εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA και την COSMOTE και την προσεχή Τρίτη αναμένεται νέα σύσκεψη των ΠΑΕ για να αποφασίσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.