Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Τικίνιο

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Τικίνιο

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 30χρονος επιθετικός της Πόρτο, Τικίνιο Σοάρες, μετά από σχετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Τον 30χρονος Βραζιλιάνο σέντερ φορ, Τικίνιο Σοάρες φέρεται πως έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες και φέρεται να τον πρότεινε ανεπιφύλακτα στην διοίκηση της ομάδας.

Ο Τικίνιο μετά την Γκιμαράες είχε βρεθεί στην Πόρτο, όπου εντυπωσίασε και τελικά έφυγε για Κίνα εξασφαλίζοντας συμβόλαιο με πολύ μεγάλες απολαβές. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχε στα 6.500.000 ευρώ, ενώ «ζεστές» για την απόκτησή του είναι και οι Τραμπζονσπόρ, Ατλέτικο Μινέιρο, Παλμέιρας, Σάο Πάολο, αλλά και οι Πόρτο και Γκιμαράες, με τους «ερυθρόλευκους» να εκτιμούν πως ο παίκτης θα ζητήσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως.

Η απόκτηση επιθετικού για τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη το καλοκαίρι πάντως, καθώς ο χειμώνας θα βρει του Ελ Αραμπί και Χασάν στο Κόπα Άφρικα και η γραμμή κρούσης θα αποδυναμωθεί σημαντικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις