Media

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Εγώ το θεώρησα αυτονόητο αυτό για τον γιο μου»

Στην εκπομπή Μαμά-δες μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την επιλογή του γιου του να ασχοληθεί με το μπαλέτο.

«Κοιτάω τα παιδιά μου με θαυμασμό, δύο πλάσματα που δημιουργήθηκαν από εσένα και τον άνθρωπό σου. Ήταν συγκλονιστική στιγμή όταν τοποθέτησαν την Ιόλη στα χέρια μου. Μαμά είσαι αλλά μπαμπάς γίνεσαι.

Από την πρώτη στιγμή που είπα ότι ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο, δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοια διάσταση. Εγώ το θεώρησα αυτονόητο, ότι ένας πατέρας προτρέπει να στο παιδί του να κάνει αυτό που ζητά το κορμί του, η ψυχή του και το ενδιαφέρον του.

Δεν πρέπει να γίνει ηθοποιός ή γιατρός επειδή είναι οι γονείς του. Πρέπει να έχεις το κουράγιο και να το έχεις διαμορφώσει μέσα σου, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς σε κάτι, να αφήσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να κάνει αυτό που θέλει και να τον στηρίξεις όσο γίνεται.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΚΚΟΜΕΔ και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας
Το Μνημόνιο Συνεργασίας θέτει επίσης το πλαίσιο για περαιτέρω κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό την υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, οι οποίες θα συμφωνούνται από κοινού μεταξύ του Netflix και του ΕΚΚΟΜΕΔ
ΕΚΚΟΜΕΔ - Netflix