Κόσμος

Ιταλία – κορονοϊός: 166 νεκροί και 3.224 νέα κρούσματα

Το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία τα περιστατικά κορονοϊού είναι 3.224 και 166 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Τα χθεσινά νούμερα στην Ιταλία ήταν 2.490, με 110 θανάτους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 252.646 διαγνωστικά τεστ, το 1,2% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,3%.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας σήμερα βρίσκονται 59 ασθενείς λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 393 λιγότεροι.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις περιοχές με περισσότερα ημερήσια κρούσματα, πρώτη είναι η Λομβαρδία (505) και ακολουθούν η Καμπανία (410) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Σικελία (372 περιστατικά).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό