Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγγελος Λάτσιος: Φιλία ή τρυφερό ειδύλλιο με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη;

Άγγελος Λάτσιος: Φιλία ή τρυφερό ειδύλλιο με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη;

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη περνούν πολλές ώρες μαζί και φαίνεται ότι ταιριάζουν…

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη φαίνεται πως ταιριάζουν… Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές έχουν σδει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δείχνουν ότι πρόκειται για μία στενή φιλία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη είναι δύο λαμπερά πρόσωπα, και φαίνεται πως ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου. Τα δυο νεαρά παιδιά κάνουν αρκετή παρέα και συχνά πυκνά δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek, γνωρίζονται από παιδιά, καθώς βρίσκονταν πάντα στον ίδιο κύκλο, στις ίδιες παρέες, στα ίδια πάρτι.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφηεμρίδα Real News, φαίνεται πως η σχέση του Άγγελου και της Γαίας σταδιακά έχει εξελιχθεί και πλέον μοιράζονται ένα τρυφερό και νεανικό ειδύλλιο.

Οι πόζες τους μαρτυρούν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aggelos Latsios (@aggelos_latsios)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν ήδη διαμορφώσει τις προσωπικότητες τους και γνωρίζουν τι θέλουν.

Και οι δύο βρίσκονται στο σημείο που θα πρέπει να κάνουν το μεγάλο άλμα της ζωής τους, καθώς καλούνται πρώτα να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον. Όμως, παράλληλα με τις σπουδές και τα μαθήματα, από τη ζωή τους δεν μπορεί να λείπει και ο έρωτας!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις