Χωρίς κατηγορία

Δείτε ποιος διάσημος πυγμάχος πουλάει την έπαυλη του για 46,5 εκατ. δολάρια

Ο Ρέι Τσαρλς Λέοναρντ, γνωστός και ως “Σούγκαρ” Ρέι Λέοναρντ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών, αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη που διατηρεί στο Λος Άντζελες για 46,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ακίνητο στην αριστοκρατική Pacific Palisades, το οποίο προσφέρει πληθώρα ανέσεων που πιθανώς θα προσελκύσουν αρκετούς αγοραστές.

Η κυρίως κατοικία έχει μέγεθος 1.550 τετραγωνικά μέτρα και είναι τοποθετημένη σε ένα οικόπεδο περίπου 7 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα των πολύ πλουσίων, Ρίτσαρντ Λάντρι, ο οποίος είναι γνωστός και ως “βασιλιάς της μεγα-έπαυλης”.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας