Ελλάδα

Ελληνικές παραλίες: Η άγνωστη παραλία με τις φυσικές μαρμάρινες εξέδρες

Υπάρχουν ελληνικές παραλίες φημισμένες και χιλιοφωτογραφημένες που περνάς όμορφες στιγμές και απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

Υπάρχουν και παραλίες που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σου αλλά δεν είναι τόσο γνωστές. Και βρίσκονται διασκορπισμένες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια από αυτές τις ελληνικές παραλίες έχουμε ξεχωρίσει και θα σου μιλήσουμε σήμερα. Ο λόγος για την άγνωστη παραλία με τις φυσικές μαρμάνινες εξέδρες και την ιδιαίτερη ομορφιά.

Είναι το Καταφύγι στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μάνη. Ένα ειδυλλιακό μέρος που αξίζει να επισκεφθείς έστω και μια φορά στη ζωή σου. Μια από τις ελληνικές παραλίες που θα σε μαγέψουν.

Δεν την αποκαλούν τυχαία ως την πιο άγρια παραλία της Ελλάδας. Γενικά η Μάνη, πάντως, διαθέτει παραλίες μοναδικής ομορφιάς. Μια τέτοια είναι η παραλία στον Μέζαπο, το δαιδαλώδες λημέρι ενός φημισμένου πειρατή.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής: Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό – Έπεσε σε αντιφάσεις κατά την προανάκριση
Η φωτιά στη Βουρβουρού εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πλέον είναι χωρίς ενεργό μέτωπο μετά από μεγάλες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής
Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση
Το κοριτσάκι, χαμένο και σοκαρισμένο από όσα φρικαλέα βίωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (01/07/25), περιπλανιόταν για ώρες στον Πειραιά
Βιασμός ανήλικης στο Κερατσίνι 14