Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο Κέλλας παραδέχτηκε ότι τα παιδιά του ζήτησαν να βάλει μέσο για να εμβολιαστούν

Επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ μετά την παραδοχή του από το βήμα της Βουλής ότι τα παιδιά του ζήτησαν από τον ίδιο να βάλει μέσο προκειμένου να εμβολιαστούν νωρίτερα.

Το ΚΙΝΑΛ μάλιστα με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «γκάφα ολκής» τα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ υπενθυμίζοντας την πρόσφατη συμμετοχή του σε γλέντι παραβιάζοντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Γκάφα ολκής και μάλιστα διπλή, από τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρήστο Κέλλα, ο οποίος, μετά την πρόσφατη παραβίαση των μέτρων με το τρικούβερτο γλέντι, επανήλθε …δριμύτερος, αυτή τη φορά στη βουλή. Αναφερόμενος προσωπικά στην επίσης Λαρισαία βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία είχε προηγηθεί και κατακεραύνωσε το 150άρι της Κυβέρνησης στα νέα παιδιά για να εμβολιαστούν και κυρίως για την ηθική που μια τέτοια πολιτική εξαγγελία παράγει, φέρνοντας ως παράδειγμα τα δικά της παιδιά που θα πρέπει με τη λογική της Κυβέρνησης να τα …χαρτζιλικώνει για κάθε επωφελή επιλογή τους, ο Χρήστος Κέλλας ξεσπάθωσε: «…για τα παιδιά σας που λέτε ότι αισθάνονται ότι εξαγοράζονται με 150 ευρώ, δεν το πιστεύω, γιατί τα ξέρω και είναι εξαιρετικά παιδιά. Θα σας πω, όμως, ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν, απευθυνόμενα σε εμένα, να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα, χωρίς να υπάρξει το 150άρι, κυρία Λιακούλη. Αυτή είναι η διαφορά μας, για να καταλάβετε γιατί εμείς είμαστε εκεί που είμαστε», ενώ το…τελικό χτύπημα έδωσε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν αναφερόμενος στον καθηγητή που εξήρε προηγούμενα η κ. Λιακούλη, είπε «ξέρω τον κ. καθηγητή, τον κ. Γουργουλιάνη, τυχαίνει να είμαστε συμφοιτητές και τον αγαπώ ιδιαίτερα, αν και είναι Βολιώτης». Μετά από αυτά, όλοι έμειναν άφωνοι, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να συμμαζέψει , τα ασυμμάζευτα…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2