Κόσμος

Αυστραλία: Σε lockdown και η Βικτώρια

Και η Βικτώρια, η δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, θα τεθεί σε πενθήμερο lockdown για να αντιμετωπιστεί έξαρση του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ντάνιελ Άντριους.

«Έχεις μόνο μία ευκαιρία για να κινηθείς άμεσα και γρήγορα. Εάν περιμένεις, εάν διστάσεις, εάν έχεις αμφιβολίες, τότε πάντα θα κοιτάς πίσω και θα εύχεσαι να είχες κάνει περισσότερα νωρίτερα», δήλωσε ο Άντριους σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Η πολιτεία έχει καταγράψει 18 νέα κρούσματα από τότε που καταγράφηκε έξαρση του ιδιαιτέρως μολυσματικού παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα τις τελευταίες ημέρες, πρόσθεσε ο Άντριους.

Υπενθυμίζεται πως το παρατεταμένο lockdown στο Σίδνεϊ έφερε μείωση κρουσμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία ξεκίνησε τα αντίποινα για τον ουκρανικό «Ιστό της Αράχνης»: 4 νεκροί μετά από μαζική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο
«Μείνετε στα καταφύγια», προέτρεψε τους κατοίκους ο δήμαρχος του Κιέβου - Φωτιές και σοβαρές ζημιές σε κτίρια προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας
Φωτιά
3