Κόσμος

Ισπανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς – Τραυματίες και εικόνες χάους

Πέντε άνθρωποι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- τραυματίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 19.07.2021, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μαρβέγια, στην Ισπανία, όταν ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έχασε προφανώς τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε πάνω σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων σε ένα πεζοδρόμιο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία στη Μαρβέγια δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν το περιστατικό, όμως η εφημερίδα El Espanol έγραψε πως ο οδηγός ήταν ένας νεαρός ντόπιος, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς του.

Η αστυνομία φαίνεται να μην αντιμετωπίζει το περιστατικό ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία, ενώ ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχει ήδη συλληφθεί.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την Ισπανία – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

https://twitter.com/VolumePrintcess/status/1417162506552811523?s=20

Με πληροφορίες από: New York Post.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο «τσάρος» των συνόρων του Τραμπ απείλησε να συλλάβει τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια – «Θα το επέτρεπα» λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ, Τομ Χόμαν, απείλησε με σύλληψη όποιου εμποδίζει την προσπάθεια επιβολής του νόμου περί μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένων του κυβερνήτη της Καλιφόρνια και της δημάρχου του Λος Άντζελες
Ο επικεφαλής των συνόρων της κυβέρνησης, Τομ Χόμαν και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ