Πολιτική

«Πόλεμος» ΝΔ εναντίον Παύλου Πολάκη για πόθεν έσχες και εμβόλιο

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η ΝΔ εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με αφορμή την δήλωση πόθεν έσχες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. δείτε εδώ τις δηλώσεις πόθεν έσχες όλων των πολιτικών προσώπων που είδαν το «φως» της δημοσιότητας).

Αφορμή της επίθεσης στάθηκε μια ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης με την οποία επιτίθεται σε ΜΜΕ μετά την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες και κάποια ερωτήματα που διατυπώνονται για τα όσα ο ίδιος δήλωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν.

Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019.

Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…

Click4more: Σχόλιο «φαρμάκι» από Μαξίμου για την πρόταση αργίας του Αλέξη Τσίπρα λόγω καύσωνα

Και κάτι ακόμη: Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι «γενικός χειρούργος» (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι «χειρουργός», μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 9
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 14
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης