Αθλητικά

Εθνική Ελλάδας: Ο Ότο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη

Ο Ότο Ρεχάγκελ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Ελλάδα – Σουηδία και βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα.

Περίπου 15 λεπτά πριν τη “σέντρα” του Ελλάδα – Σουηδία, οι Ότο Ρεχάγκελ και Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός θρυλικός τεχνικός που οδήγησε την “γαλανόλευκη” στην κατάκτηση του Euro 2004 έδωσε τιμητική πλακέτα στον Τοροσίδη αλλά και μια φανέλα της εθνικής με τον αριθμό 101, όσα και τα παιχνίδια στα οποία φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο.

REXAGKEL TOROSIDH REXAGKEL TOROSIDH REXAGKEL TOROSIDH

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα