Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο “No Time to Die”

Κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο “No Time to Die”

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ασχοληθεί με τα ρολόγια, τα κοστούμια ακόμα και τα αυτοκίνητα που έχουν εμφανιστεί στις ταινίες James Bond, ποτέ όμως με τα παπούτσια που έχει φορέσει ο πράκτορας 007 στην μεγάλη οθόνη.

Με αφορμή την επερχομενη κυκλοφορία της ταινίας James Bond “No Time to Die”, η οποία μετατέθηκε τρεις φορές καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έκλεισαν και τέθηκαν περιορισμοί στην χωρητικότητα του κοινού, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε πέντε ζευγάρια παπούτσια που θα φοράει ο Ντάνιελ Κρεγκ, τα οποία ανήκουν σε σπουδαίες μάρκες, όπως η Drake’s, η Sperry και φυσικά η βρετανική Crockett & Jones.

Crockett & Jones ‘Highbury’ Shoes

Με ίδρυση στα τέλη του 19ου αιώνα από τον Charles Jones και Sir James Crockett, η εταιρεία που εδρεύει στο Northampton εξακολουθεί να ανήκει και να λειτουργεί από την τέταρτη γενιά των αρχικών ιδρυτών.

Όπως και οι άλλοι Άγγλοι υποδηματοποιοί, η Crockett & Jones προτιμά μια ανθεκτική, μακρόχρονια γκάμα παπουτσιών με Goodyear ραφή.

Χρησιμοποιούν μια σχολαστική διαδικασία κατασκευής οκτώ σταδίων που εξασφαλίζει ότι τα παπούτσια τους θα πληρούν τα αυστηρά πρότυπα του οίκου…

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις