Κόσμος

Ιταλία: 12 αγριογούρουνα έκαναν ανέμελα βόλτα στη Ρώμη

“Viral” έχουν γίνει στο διαδίκτυο οι εικόνες που τράβηξε με το κινητό του ένας πολίτης και οι οποίες δείχνουν μια «οικογένεια» με δώδεκα αγριογούρουνα να κάνει, ανέμελα, βόλτα στην συνοικία Μόντε Μάριο στη Ρώμη.

Τα αγριογούρουνα περπατούν στον δρόμο, ενώ δίπλα τους περνούν τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια, τα βλέπουμε να βρίσκονται και μπροστά σε είσοδο παιδικού σταθμού στη Ρώμη.

Τελευταία, στη Ρώμη και την ευρύτερη περιοχή της, η παρουσία των ζώων αυτών έχει αυξηθεί αισθητά. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο Ιταλός ηθοποιός Μάσιμο Λόπετζ αποκάλυψε στο ίντερνετ πως όταν κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια, ένα αγριογούρουνο τον είδε και άρχισε να τον κυνηγάει.

Ο Λόπετζ ξαναμπήκε αμέσως στην είσοδο της πολυκατοικίας του, αλλά, όπως είπε, ήταν μια αγχωτική εμπειρία. «Δεν τα βάζω με τα αγριογούρουνα, αλλά με κάποια άλλα “ζώα”», υπογράμμισε με νόημα ο ηθοποιός.

Όλα αυτά συμβαίνουν έντεκα μόλις ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες, για την εκλογή του νέου δημάρχου της Αιώνιας Πόλης και πολλών άλλων μεγάλων πόλεων της Ιταλίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλί Χαμενεΐ: Ποιος ήταν ο «αρχιτέκτονας» του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν – «Δεύτερος σε εξουσία μετά τον Θεό»
Σπούδασε υπό τον Χομεϊνί στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το '70 εντάσσεται στο κίνημα κατά του Σάχη, το 1981 εκλέγεται τρίτος πρόεδρος του Ιράν και από το 1989 κατείχε την απόλυτη εξουσία
Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ