Κόσμος

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για Τζο Μπάιντεν: Δεν έχω βιώσει τέτοια κατάσταση με κανένα ηγέτη των ΗΠΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα έχει βρει σκούρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κάτι που παραδέχθηκε και δημόσια.

Μετά την προσευχή της Παρασκευής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραπονέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πως «εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω βιώσει τέτοια κατάσταση με κανέναν ηγέτη των ΗΠΑ. Δυστυχώς είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση».

«Ως δύο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική κατάσταση. Κι αφού δεν είμαστε στο σημείο που είμαστε, θα πρέπει να το λέμε» σημείωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ, Μανώλη Κωστίδη.

Μάλιστα επανέλαβε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας τις επόμενες μέρες, ενώ την Πέμπη απειλούσε πως θα αγοράσει «από αλλού» μαχητικά αντί των F-35 και πως δεν κάνει πίσω στο αντιπυραυλικό σύστημα S-400.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος «αρπάχτηκε» on air με τον υπουργό Οικονομικών του Τραμπ για το shutdown – «Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας»
Το νέο «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλο σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από εκείνο που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς
Τζορτζ Στεφανόπουλος