Κόσμος

Ρωσία – κορονοϊός: Ρεκόρ νεκρών από την αρχή της πανδημίας

Ο κορονοϊός αναζωπυρώνεται στην Ρωσία καθώς το τελευταίο 24ωρο είχαμε ρεκόρ θανάτων από την έναρξη της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η Ρωσία ανακοίνωσε 936 νεκρούς σε 24 ώρες ενώ την προηγούμενη ημέρα καταγράφηκαν 924 θάνατοι. Ο συνολικός αριθμός ταπό την έναρξη της πανδημίας έφθασε τους 214.485.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 27.246 νέα κρούσματα κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι παρατηρήθηκε μια ανεπαίσθητη κάμψη σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα που καταγράφηκαν 27.550 κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας έφθασε τα 7.717.356.

Στην Μόσχα το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 4.595 νέα κρούσματα, έναντι 5.404 την προηγούμενη μέρα, και 71 θάνατοι έναντι 69 μία ημέρα νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών 2