Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Μπογιές στο γραφείο της Άννας Ευθυμίου – «Θρασύδειλη επίθεση»

Με μπογιές επιτέθηκαν στην είσοδο του δικηγορικού γραφείου της βουλεύτριας Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ευθυμίου, άγνωστοι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, 08.10.2021.

Οι άγνωστοι μπήκαν στο κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μόλις έφτασαν έξω από το γραφείο πέταξαν μαύρη μπογιά, τόσο στην πόρτα, όσο και στην πινακίδα που αναγράφει το όνομα και τη δικηγορική ιδιότητα της κα. Ευθυμίου.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τέταρτη γίνεται γραφείο της βουλευτού της ΝΔ γίνεται στόχος.

Θεσσαλονίκη

Θυμίζουμε ότι, τον Απρίλιο του 2020, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του δικηγορικού της γραφείου εκρηκτικό μηχανισμό (γκαζάκια).

“Είναι μια θρασύδειλη επίθεση”, σχολίασε στο GRTimes.gr, η κα. Ευθυμίου, τονίζοντας ότι “θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα με συνέπεια, ήθος και πίστη στις αρχές τις δικές μου και της παράταξής μου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας