Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας από τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά κλήθηκε να μιλήσει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Υπενθυμίζεται, πως το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή Live News του Mega, δημοσιοποίησε το τηλεφώνημα που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν Κράουτς.

Ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είπε πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποτέλεσε ποτέ – σε επίπεδο ανακρίσεως και προανακριτικά – μέρος της διαδικασίας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, συμπληρώνοντας πως για όλα αυτά ο κατηγορούμενος έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε πως η δικογραφία είναι σε εξέλιξη, ενώ επανέλαβε πως ο δράστης είπε στον ανακριτή, αναφερόμενος στην σκηνοθεσία μετά το έγκλημα, πως ήταν θολωμένος και γι’ αυτό προέβη σε αυτές τις πράξεις.

 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχοντας σκοτώσει τη γυναίκα του και έχοντας κρεμάσει τον σκύλο της, προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι χρειάζεται βοήθεια. Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος στο 100 ακούγεται να βογκάει και να μουγκρίζει – καθώς υποτίθεται ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος. Ωστόσο, η τηλεφωνήτρια της αστυνομίας δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει και έτσι ο Αναγνωστόπουλος αναγκάζεται να γίνει πιο σαφής… Σε όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος βήχει και καλεί σε βοήθεια μέσα σε λυγμούς, ενώ η σχεδόν «θεατρική» παράσταση που δίνει, συγκλονίζει

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έβλεπα τη μάνα μου να πεθαίνει», λέει ο γιος της ασθενούς για τον γιατρό με το «φακελάκι»
«Κατάλαβα με τα λεγόμενά του ότι θέλει λεφτά, ενώ και από μια ασθενή που ήταν απέναντι, είχε ζητήσει και σε εκείνη» λέει ο γιος της ασθενούς μιλώντας στο newsit.gr
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή 5