Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Μαρτίνς για το Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός θα ζήσει μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανφούρτης στο “Γ. Καραϊσκακής” εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους.

«Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε αύριο μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Άιντραχτ.

Σε ερώτηση για την απουσία του Σισέ και τα λίγα παιχνίδια του πιθανού αντικαταστάτη του, Μπα, ο Μαρτίνς υποστήριξε: «Ο Σισέ κάνει καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη. Όλοι γνωρίζουμε τον Μπα και μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τον εμπιστευόμαστε. Πραγματικά η απουσία του Σισέ είναι σημαντική όμως πιστεύουμε πως τα προβλήματα που είχε ο Μπα στο προηγούμενο ματς ήταν λόγω έλλειψης παιχνιδιών και θα τα ξεπεράσει».

Για την απουσία του Κόστιτς και για το κατά πόσο θα επηρεάσει την Άιντραχτ, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Νομίζω πως η απουσί του δεν θα επηρεάσει τα πλάνα ή τη στρατηγική του προπονητή του. Στα προηγούμενα ματς δεν έπαιξε στη θέση του. Αυτό που θα δούμε από την Αϊντραχτ θα είναι κάτι παρόμοιο με τα προηγούμενα ματς. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημά μας για έναν παίκτη. Εάν αλλάξει στρατηγική ή σχήμα η Αϊντραχτ δεν θα οφείλεται στη δική του απουσία».

Στα ερωτήματα για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη και για το πώς έχει η κατάσταση με τον Μπουχαλάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: « Νομίζω πως μετά την ανάλυση του προηγούμενου παιχνιδιού ο τομέας που δεν ήμασταν καλοί είναι η πίεση στον αγώνα. Δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί. Το 2ο που δεν κάναμε καλά ήταν η κατοχή της μπάλας και η αποτελεσματικότητα. Τις στιγμές που είχαμε κατοχή της μπάλας δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Να ασκήσουμε πίεση στην Αϊντραχτ, να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και να έχουμε παραπάνω κατοχή της μπάλας και να να αξιοποιούμε».

«Για τον Μπουχαλάκη πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του. Δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι πως ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν θα είναι αύριο στην αποστολή και αυτή θα είναι η μοναδική μας απουσία», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις