Media

Ελένη Καστάνη: «Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία»

Η Ελένη Καστάνη αντέδρασε on camera όταν τη ρώτησαν για τη Σοφία Μουτίδου.

Η Ελένη Καστάνη απάντησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, δέχτηκε και ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου και την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει.

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Η Ελένη Καστάνη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου».

Σε ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου, η Ελένη Καστάνη ήταν ξεκάθαρη και κατηγορηματική: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, τέλος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
1
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα