Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνα: Άνδρας αποκλείστηκε από εστιατόριο επειδή «έτρωγε όσο μπορούσε»

Κίνα: Άνδρας αποκλείστηκε από εστιατόριο επειδή «έτρωγε όσο μπορούσε»

Στη «μαύρη λίστα» ενός εστιατορίου της Κίνας μπήκε ένας άνδρας, ο οποίος ασχολείται με το food vlogging και μεταδίδει ζωντανά στο διαδίκτυο όταν τρώει φαγητό, καθώς φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε το σύνθημα «φάε όσο μπορείς» και… ρήμαξε τον μπουφέ.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην Κίνα προχώρησε στον αποκλεισμό του άνδρα επειδή παραπονέθηκε πως «κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν». Σημειώνεται πως 1 ευρώ ισοδυναμεί με 7,26 γουάν. Από τη μεριά του, ο πελάτης διερωτάται «είναι κακό που μπορώ να φάω πολύ;» και κατηγορεί το εστιατόριο ότι κάνει «διακρίσεις» σε βάρος των ανθρώπων που μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης «κατηγορείται» ότι καταναλώνει ολόκληρους δίσκους με χοιρινά πόδια, γαρίδες αλλά και 20 με 30 μπουκάλια με γάλα σόγιας. «Οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν πιάστρες για να σερβίρουν γαρίδες και εκείνος παίρνει όλο το δίσκο», τονίζει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Σύμφωνα με το BBC, ο εν λόγω πελάτης ισχυρίστηκε πως έφαγε μόνο 1,5 κιλό από χοιρινά πόδια και γύρω στα 3-4 κιλά γαρίδες ενώ έχει πολλούς ακόλουθους στα social media, στα οποία είναι γνωστός ως «Mr. Kang».

Από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης είπε πως θα αποκλείσει όλους όσους κάνουν live streaming το φαγητό τους, για να αποφεύγει τη χασούρα από παρόμοια επικά φαγοπότια στο μέλλον.

Η ιστορία αυτή έγινε γνωστή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Weibo, με πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές και τις απόψεις στα σχόλια να διίστανται. Όλα αυτά, την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθειά της να δώσει τέλος σε τέτοιου τύπου βίντεο, καθώς υπάρχουν μεγάλες ποσότητες φαγητού που καταλήγουν στα σκουπίδια. Ωστόσο, ο «Mr. Kang» δηλώνει πως δεν έχει πετάξει τίποτα από όσα έχει πάρει στο πιάτο του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις