Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Ιταλία

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στη 12η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports PRIME, newsit.gr).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιθυμεί να αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Euroleague.

Με ρεκόρ 7-4, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να υποχρεώσουν την Αρμάνι Μιλάνο (8-3) στην πρώτη ήττα της μπροστά στο κοινό της, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος στο Μιλάνο, σε αντίθεση με την Αρμάνι, η οποία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου.

Οι Ιταλοί θα έχουν ξανά μετά από ένα μήνα στη διάθεσή τους τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, Τομάσο Μπαλντάσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει πιθανότατα στο ρόστερ τον Τζέριαν Γκραντ. 

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις