Κόσμος

Μετάλλαξη Όμικρον: Τρίτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Βρετανία

Tο τρίτο κρούσμα της νέας μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού κατέγραψε η Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας της Υγείας σήμερα προσθέτοντας ότι το πρόσωπο που έχει μολυνθεί δεν βρίσκεται πλέον στη χώρα και συνδέεται με ταξίδι στη νότια Αφρική.

Η Υπηρεσία είπε ακόμη ότι όσο βρισκόταν στη χώρα το πρόσωπο αυτό ήταν στο Γουεστμίνστερ του κεντρικού Λονδίνου.

“Οι προηγμένες ικανότητές μας αλληλούχισης του γονιδιώματος του ιού μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε παραλλαγές και να αναλαμβάνουμε άμεση δράση για τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκτελεστική διευθύντρια της Υπηρεσίας Τζένι Χάρις.

“Είναι πολύ πιθανό να βρούμε περισσότερα κρούσματα μέσα στις επόμενες ημέρες όπως βλέπουμε σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο και καθώς αυξάνουμε τον εντοπισμό κρουσμάτων μέσω της εστιασμένης ιχνηλάτησης”, πρόσθεσε η ίδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1