Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν ο Κώστας Μανωλάς δήλωνε ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Όταν ο Κώστας Μανωλάς δήλωνε ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό ύστερα από 7.5 χρόνια. Ο Έλληνας αμυντικός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών, με τον στόπερ της Νάπολι να αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα, προκειμένου να σφραγίσει τη μεγάλη επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό σε ηλικία 30 ετών, έπειτα από μία μεγάλη πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει με τους Πειραιώτες δύο πρωταθλήματα (2012-13, 2013-14) κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (2012-13), φιλοδοξεί επτά χρόνια από τη μέρα που έφυγε στα ξένα να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στην ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Στον Ολυμπιακό θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας και φίλο του, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο θα συνθέσει και πάλι ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα.

Η Ιταλία και η επιθυμία για επιστροφή

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2014, με τη Ρόμα να τον κάνει δικό της, δίνοντας 15.000.000 ευρώ στους Πειραιώτες.

Στη Ρώμη έμεινε για 5 χρόνια. Ύστερα από 206 συμμετοχές, με 8 γκολ και 6 ασίστ, ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να πάρει μεταγραφή στη Νάπολι το 2019. 

Ο Κώστας Μανωλάς τους τελευταίους μήνες επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι θα κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα και τελικά έτσι φαίνεται ότι θα γίνει, με τον Έλληνα αμυντικό να αναμένεται να υπογράψει σήμερα (16/12) συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Θυμηθείτε τη δήλωση του Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις