Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Βροχές και χαλάζι σε όλη τη χώρα, σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας τη Δευτέρα (10.1.2022) ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δεν αποκλείεται στις ίδιες περιοχές να σημειωθούν και σποραδικές χαλαζοπτώσεις.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά και κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού από το meteo. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 12, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 2 έως 10, στην ανατολική Στερεά από 3 έως 13, στη δυτική Στερεά από 6 έως 9, στην Πελοπόννησο από 5 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 10, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 14, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 13 και στην Κρήτη από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και από το μεσημέρι 5 έως 7 Μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και το μεσημέρι και απόγευμα ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ και από το πρωί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για Καρώνη: «Αδίστακτος και σκοτεινός, διαπράττει την μέγιστη ύβρη»
«Ο κύριος Καρώνης θα πάει να διδάξει στους φοιτητές την "επιστήμη" όπως την αντιλαμβάνεται, όμως δεν θα διδάξει ούτε ήθος ούτε αξιοπρέπεια ως οφείλει» γράφει η Μαρία Καρυστιανού σε ανάρτησή της
Η Μαρία Καρυστιανού 7
Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στα Χανιά - Έβαζαν μετανάστες να δουλεύουν σε ξενοδοχεία και κρατούσαν μέρος του μισθού τους
Τα τρία μέλη του κυκλώματος διακίνησαν από την Αθήνα στα Χανιά τουλάχιστον 39 μετανάστες, χωρίς τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και προσπάθησαν να τους τοποθετήσουν για εργασία σε επιχειρήσεις του νησιού
Περιπολικό 1
Ωνάσειο: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο παιδιά μικρού σωματικού βάρους, έλαβαν νεφρό από τους γονείς τους
Οι μικροί ασθενείς, μετά απο εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, βρέθηκε ότι ήταν ιστοσυμβατοί με τους γονείς τους και συγκεκριμένα, με τη μητέρα και τον πατέρα τους αντίστοιχα κι έτσι οι γιατροί προχώρησαν στη μεταμόσχευση
Χειρουργείο