Αθλητικά

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο 15χρονος αδερφός του Κίλιαν Εμπαπέ

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο μικρός αδερφός του Κίλιαν Εμπαπέ, Ίθαν, με τις πρώτες πληροφορίες από τη Γαλλία να κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς.

Ο 15χρονος είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε γίνει… viral, μετά από ένα γκολ που πέτυχε και το οποίο πανηγύρισε όπως ο σούπερ σταρ της πρώτης ομάδας.

Ο Ίθαν Εμπαπέ φέρεται να τραυματίστηκε λοιπόν στο τροχαίο, όντας στη θέση του συνοδηγού, αλλά δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του
“O Μόρις ρώτησε αν θα πάνε οι προπονητές στο γήπεδο το απόγευμα, γιατί ήθελε να πάει να σουτάρει”, ανέφερε σ' ένα άλλο σημείο ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού
KLODIAN LATO