Ελλάδα

Πάνος Νάτσης: Η οικογένεια και η σύντροφος για το τελευταίο αντίο στον νεαρό πρωταγωνιστή

Συγκλονισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση. Ο άτυχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που έγινε στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Σοκαρισμένα είναι τα αγαπημένα πρόσωπα του Πάνου Νάτση, όπως η οικογένεια και η σύντροφος του 31χρονου πρωταγωνιστή. Εν όψει της κηδείας, οι δικοί του άνθρωποι επιθυμούν αντί στεφάνων, να υπάρξει οικονομική ενίσχυση σε μη κερδοσκοπική εταιρεία για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Με ανάρτηση στο Facebook o γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, ενημέρωσε για την επιθυμία που έχει η οικογένεια του Πάνου Νάτση μαζί με την σύντροφό του.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πού θα δοθεί το τελευταίο χειροκρότημα στον Πάνο Νάτση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο «ραντεβού θανάτου» οπαδών στη Χαλκίδα – «Ξεψύχησε στα χέρια πολιτών και γιατρών»
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει 3 άτομα και αναζητούν άλλα 2 - Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως άγνωστοι παράτησαν τον 23χρονο στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν
Νοσοκομείο
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho