Κόσμος

Ουκρανία: «Είμαστε έτοιμοι ό, τι κι αν συμβεί» διαμηνύει ο Τζο Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «συνεχίζουν την έκκλησή τους για διπλωματία» για την επίλυση της κρίσης σε σχέση με την Ουκρανία, αλλά «είμαστε έτοιμοι ό,τι κι αν συμβεί», προειδοποίησε την Δευτέρα, 31.01.2022, ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «εξέθεσαν την πλήρη έκταση της απειλής» που θέτει η Ρωσία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τη Δευτέρα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ