Πολιτική

Πλεύρης: Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού Τσιόδρα από την ενημέρωση

Απάντηση σε δημοσιεύματα τα οποία φέρουν το Μέγαρο Μαξίμου να έχει αποκλείσει τους καθηγητές Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρο Λύτρα από την πρόσβαση σε στοιχεία της πανδημίας, δίνει με δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

«Η τακτική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας συνεχίζεται από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος, εννοείται πως έχει συνεχώς πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής», τονίζει ο υπουργός.

Και καταλήγει: «Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από τον Καθηγητή και μας παρουσίασε όλα τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας: «Όποιος εμμένει στο αριστερόμετρο και στα λάθη των άλλων, δεν έχει ψελλίσει τα δικά του λάθη»
Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την ανάγκη για ένα «σοκ εμπιστοσύνης» και για μια «μεγάλη αλλαγή ηθικών κανόνων και πολιτικών συσχετισμών», προκειμένου «να αλλάξει πορεία η χώρα»
Αλέξης Τσίπρας
24