Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παλλήνη δίπλα στην Αττική Οδό
Ελλάδα

Βόλος: Δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα οι υποθέσεις από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό το 2017

Την ώρα που άπαντες θρηνούν για το χαμό του 19χρονου Αλκη που δολοφονήθηκε από οπαδούς, η ατιμωρησία για επεισόδια δεν έχει τέλος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των όσων έγιναν το 2017 στο Πανθεσσαλικό στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με τραυματίες και εικόνες που προκάλεσαν σοκ, με τις δίκες όμως των συλληφθέντων να βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα σύμφωνα με το GRTimes.gr. 

Θυμίζουμε ότι πριν από εκείνη την αναμέτρηση, οπαδοί των δύο ομάδων που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, συνεπλάκησαν σε άνευ προηγουμένου εκτεταμένα επεισόδια που από θαύμα δεν επέφεραν τον θάνατο σε κάποιον από τους συμμετέχοντες.

Σε εκείνες τις επιθέσεις εκτός από μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 15 άτομα, επιστρατεύτηκαν και μεταλλικές δοκοί, κοντάρια, μεταλλικές ζώνες, πλαστικά καρεκλάκια, σημαιάκια του κόρνερ.

Ο απολογισμός εκείνων των επεισοδίων, στα οποία φέρεται να μετείχε και ο 23χρονος συλληφθέντας για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, είχαν γίνει συνολικά 21 προσαγωγές και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε δραστών. Οι δίκες όμως ακόμα εκκρεμούν, επιβεβαιώνοντας όσους μιλάνε για καθεστώς ατιμωρησίας, καθώς ανάλογες καθυστερήσεις σε τέτοιου είδους υποθέσεις έχουν σημειωθεί και σε άλλες υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη δράση οπαδών μεγάλης ομάδας – Σωρεία κακουργηματικών πράξεων για τους 13 συλληφθέντες
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακρίτρια ανηλίκων, καθώς ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος, και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Κατασχεθέντα αντικείμενα από τη δράση των οπαδών
2
«Ψάχναμε με φακούς, οι γονείς δεν μας άνοιγαν, δεν ξέραμε τι θα αντικρίσουμε» λέει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Εισβάλαμε στο σπίτι, το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ακολουθήσαμε το κλάμα του παιδιού - Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε», λέει ο αστυνομικός
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του
17
Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν στο Ισραήλ - «Πέρασαν πύραυλοι από πάνω μας, είμαστε σε τέσσερα λεωφορεία περίπου 400 Έλληνες»
«Μας έβαλαν σε πούλμαν, δεν ξέρουμε τον προορισμό, στόχος είναι να φτάσουμε στα σύνορα. Μας περιμένουν αεροπορικά αεροσκάφη και boeing», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Μέση Ανατολή
Μανώλης Καραντίνης
1
Ξέσπασε ο Μανιαδάκης στη δίκη για τη Novartis: «Υπήρξε βιομηχανία καταγγελιών εναντίον μου, με διαδοχικές έρευνες – Η καριέρα μου δεν αποκαταστάθηκε ποτέ»
«Μου είπαν ότι θέλουν να καταδικάσουν τη Novartis. Ο Σαράκης μου το είπε και ότι αν καταδικάσουμε την εταιρία θα πάρουμε λεφτά και θα τα φάμε στη Ρωσία»
Δικαστήριο