Κόσμος

Γερμανία: Για τρίτη συνεχόμενη μέρα πάνω από 200.000 κρούσματα κορονοϊού

Οι  μολύνσεις από τον νέο κορονοϊό στη Γερμανία για τρίτη συνεχόμενη μέρα έσπασαν το φράγμα των 200.000.

Επιβεβαιώθηκαν 217.815 κρούσματα του SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες, με το σύνολο να φθάνει τα 10.889.417, ανακοίνωσε σήμερα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.

Οι θάνατοι ακόμη 172 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία στους 118.676 νεκρούς, κατά την ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της χήρας του – «Συγχωρώ τον δράστη, αυτό θα έκανε ο Χριστός και ο σύζυγός μου»
Μη μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυά της, η Έρικα Κέρκ δήλωσε για τον δολοφόνο του άνδρα της πως η απάντηση στο μίσος δεν είναι το μίσος αλλά η αγάπη - «Η απάντηση που γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο είναι η αγάπη ακόμα για τους εχθρούς μας που μας διώκουν»
Έρικα Κερκ
4