Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό. Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Επισημαίνει ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, και προσθέτει «ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη. Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11