Κόσμος

Εισβολή στην Ουκρανία: Η Nokia σταματά τις δραστηριότητές της στην Ρωσία

Ακόμα μια πολυεθνική ρίχνει «εμπάργκο» στη Ρωσία, και συγκεκριμένα η Nokia, η οποία ανακοίνωσε πως σταματά τις παραδόσεις κινητών, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Η Nokia ανακοίνωσε πως θα συμμορφωθεί με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα ύστερα από την εισβολή στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η φινλανδική εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. (Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις της εισβολής).

«Είναι μια περίπλοκη κατάσταση που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και συνεχίζουμε να την αξιολογούμε», ανέφερε στο Reuters η εταιρία, που προμηθεύει τις MTS, Vimpelcom, Megafon και Tele2 στη Ρωσία.

Πρόκειται για μια ακόμα εταιρεία «κολοσσό» που σταματά τις δραστηριότητές της στην Ρωσία. Mastercard, BP, Disney, Warner Bros κ.α έχουν ανακοινώσει πως σταματούν οι δραστηριότητές τους, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
Ο Χαμενεΐ τραυματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα του πολέμου που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε μια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και προκάτοχό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Επέστρεψαν στη γη οι 4 αστροναύτες του Artemis II μετά το ιστορικό ταξίδι στη Σελήνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η στιγμή της προσθαλάσσωσης μετά από 10 ημέρες ταξίδι - «Επόμενο βήμα ο Άρης» ευχήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ που συνεχάρη τους αστροναύτες
Αλεξίπτωτα
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
17