Αθλητικά

ΑΕΚ: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Θετικά νέα από την προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στα Σπάτα και ετοιμάζεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης έχει αγωνιστεί ελάχιστα το 2022 και μετά την επέμβαση που έκανε στο τέλος του προηγούμενου έτους, αλλά πλέον αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι διαθέσιμος για τα play off της Superleague 1.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι Λιβάι Γκαρσία και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί (11.30) της Τετάρτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα