Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία «έριξε» το Instagram

Η Ρωσία εδώ και λίγες ώρες περιόρισε την πρόσβαση στο Instagram, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Meta. Το νέο περιεχόμενο της εφαρμογής δεν είναι πλέον προσβάσιμο στη Ρωσία. καθώς το Κρεμλίνο το κατηγορεί για υποκίνηση βίας κατά των Ρώσων για την ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας.

Από το πρωί της Δευτέρας (14.3.2022) η εφαρμογή Refresh δεν λειτουργεί στο Instagram στη Ρωσία, το οποίο δεν είναι πλέον προσβάσιμο χωρίς VPN.

Το Instagram βρίσκεται πλέον στην λίστα των ιστότοπων «περιορισμένης πρόσβασης», η οποία δημοσιεύθηκε από το ρωσικό όργανο ελέγχου και λογοκρισίας των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης Roskomnadzor. Στην λίστα περιλαμβάνονται τα δίκτυα Facebook και Twitter και πολλά μέσα ενημέρωσης που επικρίνουν το Κρεμλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Daily Mail: Ο serial killer Zodiac και ο δολοφόνος της Black Dahlia είναι το ίδιο άτομο – Το μακάβριο σκίτσο που μοιάζει με ομολογία
Η Daily Mail επικαλείται τα στοιχεία ενός ερευνητή που αποκωδικοποίησε το σκίτσο που έκανε ο βασικός ύποπτος στο νεκροκρέβατό του - Είχε σχέσεις με την ηθοποιό πριν δολοφονηθεί και ακρωτηριαστεί
Black Dahlia
Τραμπ: «Τρομερό ότι δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του Κλίντον από τον φάκελο του Επστάιν – Πάντα τα πηγαίναμε καλά, τον σέβομαι»
Ο Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης για «επιλεκτικές διαρροές» από τον φάκελο που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς αποδείξεις
Μπιλ Κλίντον και Τζέφρι Επστάιν