Κόσμος

Κορονοϊός – Κίνα: Πρώτοι θάνατοι από COVID-19 μετά από ένα χρόνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι δύο πρώτοι θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού COVID-19 καταγράφηκαν σήμερα Σάββατο (19.3.2022) στην Κίνα, για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και πλέον.

Η ανακοίνωση των θανάτων από κορονοϊό έγινε από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της χώρας, καθώς η Κίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή αναζωπύρωση των μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας.

Οι δύο θάνατοι, που διαπιστώθηκαν στην επαρχία Τζιλίν, είναι οι πρώτοι οι οποίοι ανακοινώνονται από την 25η Ιανουαρίου 2021 στην ηπειρωτική Κίνα –εξαιρουμένων του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο–, όπου σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώθηκαν 4.051 κρούσματα του SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στις Μαλδίβες: Πυκνώνει το μυστήριο καθώς ο εκπαιδευτής βρέθηκε μακριά από τους άλλους 4 δύτες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Η σορός του Τζιανλούκα Μπενεντέτι, ανασύρθηκε την Παρασκευή (15.05.2026) κοντά στην είσοδο της σπηλιάς Thinwana Kandu, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις δύτες εντοπίστηκαν σήμερα (18.05.2026), όταν τρεις επίλεκτοι Φινλανδοί δύτες κατάφεραν να φτάσουν στο εσωτερικό της
Επιχείρηση δυτών στις Μαλδίβες