Ελλάδα

Καιρός – meteo: Στους -11,3 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία το πρωί του Σαββάτου

Ιδιαίτερα χαμηλές ήταν οι θερμοκρασίες που επικράτησαν το πρωί του Σαββάτου (19.03.2022), σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Σε πολλές περιοχές της χώρας μάλιστα το θερμόμετρό έδειξε κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στο Σέλι (-11,3 βαθμοί), στον ‘Αγιο Παύλο Ημαθίας (-9,9), στο Παρανέστι Δράμας (-7,4), στον Βώλακα Νευροκοπίου (-6,7), στο Τέροβο Ιωαννίνων (-6,6) και στην Πάρνηθα (-6,5).

meteo

Για το υπόλοιπο του Σαββάτου προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ πρόσκαιρες σποραδικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι βόρειοι έως ανατολικοί άνεμοι στα πελάγη θα διατηρήσουν την ισχύ τους φτάνοντας κατά τόπους τα 7 έως 8 μποφόρ.

Τέλος η θερμοκρασία στα δυτικά, στο Ιόνιο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη θα φτάσει τους 10-12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 8-9 βαθμούς Κελσίου.

kairos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1