Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Για τη δεύτερη σερί νίκη στην Euroleague

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Για τη δεύτερη σερί νίκη στην Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (29/3, 19:00) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία θα παραταχθεί και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη σύνθεση της, θέλει τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί θα ψάξουν το διπλό, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης, η οποία χαρίζει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

Στο μεταξύ, Φενερμπαχτσέ και Άλμπα Βερολίνου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ελπίδες για μια θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Τέλος, η Αρμάνι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 30ή αγωνιστική. Η ιταλική ομάδα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, την ώρα που η γερμανική ομάδα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην προνομιούχο όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις