Ελλάδα

Πάνω από 30 κιλά ηρωίνης βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη χθες Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 28χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών για τη δράση κυκλώματος που  διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος.

Κατά την διάρκεια ειδικής αστυνομικής επιχείρησης, ο αλλοδαπός συνελήφθη να κατέχει σε διαμέρισμα, στην Αθήνα, 63 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 30 κιλών και 463,2 γραμμαρίων, με σκοπό τη διακίνησή της και για λογαριασμό των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όσα έλεγε ο αστυνομικός της Βουλής για τις καταγγελίες της συζύγου του για κακοποίηση - «Φοβόταν να μιλήσει» λέει ο δικηγόρος της 35χρονης
«Στις 17 Νοέμβρη η σύζυγός μου με απείλησε ότι θα βάλει να με σκοτώσουν αν την ξανά κατηγορήσω για κάτι που αφορά τα παιδιά», είχε πει ο αστυνομικός της Βουλής
Το ζευγάρι αστυνομικών 1